Soares Parket is in 1990 opgericht door Ton Soares en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Momenteel zijn er 14 mensen fulltime werkzaam; 11 van hen zijn ervaren parketteurs.

Sinds 1985 heeft Ton Soares een passie voor hout. Deze passie, die zowel Ton Soares, onze adviseurs Frans en Jeroen, als onze vloerleggers heeft gegrepen, vertaalt zich in een goede voorlichting en een prachtig eindproduct. Vloeren die in uw interieur door uitstraling en ambachtelijk vakmanschap het verschil maken en een meerwaarde zijn voor uw huis en woongenot.

Onze showrooms in Amstelveen, in het pand van Co van der Horst Design Village en Haarlem, in het pand van Van Duivenboden Interieur, tonen u de warmte en de luxe van een houtenvloer in huiselijke sfeer.  U vindt er alle houtsoorten op diverse wijzen gelegd. Alle soorten afwerkingen, met ieder zijn specifieke kenmerken zijn voor handen.

...

Specialisme

Soares Parket is gespecialiseerd in parket op vloerverwarming en het smaakvol en verantwoord verouderen van parket.

Internationaal

Behalve in Nederland is Soares Parket ook actief in het buitenland. Onze uitgebreide kennis van houten vloeren, ons vakmanschap bij het leggen en onze service zorgt voor een voortdurend groeiende klantenkring.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten in onze showroom. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Middels het volgende telefoonnummer : +31 (0) 20 640 6006 of +31 (0) 23 583 1718